Ons voorjaarsconcert zal zijn op zondagmiddag 27 mei.
Het wordt een bijzonder concert onder leiding van onze nieuwe dirigent Martin van der Brugge: in het kader van een jubileumactie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest zal een topmusicus van dit orkest, contrabassist Matthew Midgley, de solo spelen in het concert voor contrabas en orkest opus 3 van Koussevitzky! Verder op het programma: Pavane pour une infante défunte van Ravel en Suite Masques et Bergamasques van Fauré. Na de pauze volgt de vierde symfonie in Bes-groot van Niels Gade.

Wij zijn heel blij dat we wederom gebruik mogen maken van de Stanislaskapel in Delft.

Waar we verder aan vast willen houden is de vrije entree. Wij willen geen financiële drempels opwerpen, zodat iedereen onze concerten kan bijwonen: onze trouwe fans, vaste concertbezoekers, maar ook mensen die voor het eerst met klassieke muziek komen kennismaken; mensen die zich makkelijk een concertkaartje kunnen permitteren en mensen met een smalle beurs.

Wel wordt het steeds duurder om de concerten te organiseren ook omdat in deze tijd subsidie nauwelijks meer te krijgen is. Daarom hopen wij opnieuw op een royale vrijwillige bijdrage naar draagkracht om de kosten van dit concert te kunnen dekken.

Het allerfijnste is voor ons natuurlijk: spelen voor een groot publiek, dus kom naar ons concert en breng familie, vrienden en kennissen mee; ook kinderen zijn van harte welkom!

Praktische info Het concert begint om 14.30 uur en duurt inclusief een korte pauze circa 80 minuten. De kapel is vanaf 14.00 uur open.

De Stanislaskapel is goed bereikbaar: -de kapel is op circa 15 minuten lopen van station en tram -parkeren kan in de omgeving van de kapel op zondag vrijwel overal gratis, echter parkeren op het schoolplein is niet toegestaan.